Eldobható eMail cím - ha Te szeretnél dönteni,
2008. június 02. írta: vecseilaszlo

Eldobható eMail cím - ha Te szeretnél dönteni,

Eldobható eMail cím - ha Te szeretnél dönteni,
hogy meddig írhatnak neked.


Mi ez?
Ingyenes eldobható e-mail cím szolgáltatás, amivel ideiglenes e-mail címekhez juthatsz, a valódi címedet pedig titokban tarthatod. Ezen az oldalon mindent megtudhatsz arról, hogyan működik.

Hogyan működik?
Eldobható e-mail cím készítésével egy @mpp.hu végű címhez juthatsz. Minden levelet, ami erre a címre érkezik, automatikusan továbbítunk a valódi e-mail címedre, így az eldobható címedet olyan esetekben használhatod, amikor szeretnéd valódi címedet titokban tartani, vagy nem szeretnéd olyan honlapokon megadni, ahol kételkedhetsz a cím jóhiszemű felhasználásában.

Az új címed azért lesz eldobható, mert az elkészítése során egy általad kiválasztott határig fog csak működni: készíthetsz címet egy órára, vagy akár egy hónapra is, ha arra van szükséged. Lejárati idő helyett a határt megszabhatod a továbbított levelek számában is, például az első vagy a 20. levél után is kérheted a cím megszüntetését.

Amikor megszűnik az eldobható címed (eléri a beállított levélszám határt vagy letelik a határidő) akkor az átirányítás automatikusan törlődik, a rendszer pedig e-mailben tájékoztat a cím megszűnéséről. Vagyis több levelet nem fogsz kapni az eldobható címedre, a rendszer pedig minden új levelet el fog nyelni (a feladót nem fogja erről tájékoztatni).

Az eldobható címedet ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr15499145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása