A Google a célzott mobilreklámban látja a jövőt
2008. június 02. írta: vecseilaszlo

A Google a célzott mobilreklámban látja a jövőt

A Google a célzott mobilreklámban látja a jövőt



Forrás: Honliner - Minden ami online marketing


A Google ugyan a legnagyobb a keresőszolgáltatók közül, s a keresőkben megjelenített hirdetések piacát is ők uralján, a cég egy új, még szinte szűznek számító terület, a mobil internetes reklámok felé kacsintgat.

Eric Schmidt, a Google vezére a Frankfurter Allgemeiner Zeitung-nak adott interjújában kijelentette, hogy vállalata nagy reményeket fűz a mobilwebhez: "A következő nagy reklámhullám a hordozható készülékek világán fög végigsöpörni". A keresőóriás első embere szerint a mobil internetes reklámok a jövőben sokkal több hasznot fognak generálni, mint a hagyományos PC-re optimalizált hirdetések, ezért minden erejükkel azon vannak, hogy a legnagyobb szeletet hasítsák ki ebből a méretesnek ígérkező tortából is. Schmidt megemlítette ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr35499136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása