Webáruház indítás
2008. május 27. írta: vecseilaszlo

Webáruház indítás

Webáruház indítás



Forrás: SEO blog - Longhand

Longhand blogjában találtam rá erre a nagyon praktikus bejegyzésre, mely jól összefoglalja hogy egy webáruház elindításának kapcsán mik azok a dolgok, melyeket át kell gondolnunk még a tervezés fázisában. Ugyanis az e-kereskedelemben -éppen úgy, mint a hagyományos (offline) kereskedelemben- a tervezés fázis alapvetően meghatározza majd leendő áruházunk lehetséges növekedési és fejlődési irányait.
A terület technikai irányultsága okán különösen azt nem szabad elfelejtenünk a tervezés során, hogy egy-egy területet, szolgáltatást vagy modult, a jövőbeni várható igények alapján alakítsunk ki. Ennek elmulasztása később komolyan megbosszúlhatja magát: mélyen kell majd a zsebbe nyúlni, ha újítani szeretnénk.

"Remek kis cikket találtam a DigitalWeb magazinban amely összefoglalja a legfontosabb szempontokat egy webáruház indítása kapcsán.
A cikkben felsorolt pontokat dolgoztam fel, nem szó szerint fordítva, saját gondolatokkal kiegészítve.

Legyen szó szolgáltató által kínált kulcsrakész webshop alkalmazásról vagy kész ecommerce scriptről, esetleg egyedileg megrendelt alkalmazásról, a következő szempontokat érdemes átgondolni:

Kiterjeszthetőség
Ahogy a webáruházad növekedik - jó esetben - az idők folyamán (több felhasználó, nagyobb forgalom, …), egyre komolyabb infrastruktúrális igényeket igényel majd. Érdemes a legelején olyan hosting szolgáltatót és csomagot választani ahol az esetleges növekvő forgalom nem jelent problémát és olyan alkalmazást ami nagyobb kapacitást is elbír akár felhasználók akár árumennyiség tekintetében.
Integrációs lehetőségek

Fontos, hogy az adott webáruház könnyedén bővíthető legyen menet közben jól bevált ..." >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr13490237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása