Félmillióan a TeszVesz-városban
2008. május 19. írta: vecseilaszlo

Félmillióan a TeszVesz-városban

Félmillióan a TeszVesz-városban

A leggyorsabban növekvő vezető magyar online piactér, a TeszVesz immár 500 000 regisztrált felhasználóval rendelkezik. Ezzel, ha város lenne, Budapest mögött a második legnépesebb magyar település lehetne, messze megelőzve a 200 000 lakosú Debrecent.

A 2005 januárjában indult aukciós portálunk alig több mint 3 év alatt, 2008 májusára érte el a félmilliós felhasználói számot. A TeszVesz mára Magyarország egyik vezető online kereskedelmi weboldalává vált, közel másfélmillió egyedi termékkel a virtuális piactéren. Ezzel a választékkal az aukciós oldal mintegy 25 nagy hipermarket együttes kínálatával szolgál a látogatóknak.

A TeszVesz az elsők között jár az oldal népszerűségét tekintve – naponta közel 100 000 látogató fordul meg az oldalon, ez a szám vetekszik a budapesti mozik heti forgalmával. De az aukciós oldalra nem pusztán nézelődni járnak az emberek: naponta mintegy 10 millió forint értékben találnak gazdára a termékek. A kínálat rohamosan bővül, átlagosan napi negyedmillió új terméket töltenek fel a felhasználók – ez annyit jelent, mint ha ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr43476658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása