Nemzetközi Könyvfesztivál: rengeteg nő, tömeg és a lift sem működik
2008. április 28. írta: vecseilaszlo

Nemzetközi Könyvfesztivál: rengeteg nő, tömeg és a lift sem működik

Nemzetközi Könyvfesztivál: rengeteg nő, tömeg és a lift sem működik

Az idén április 24. és 27-e között immár 15. alkalommal került megrendezésre a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál, melynek 3 napos programsorozata ezúttal is hozza a formáját. A könyvbemutatókon és dedikálásokon szombaton is számtalan hazai sztár és világhírű író volt jelen, többek között Vuity Tvrtko, Ingo Schulze, Stahl Judit, Cseh Tamás, Szinetár Dóra, Badár Sándor, Bánffy György, Nemere István, Csernus Imre vagy épp Lévai Balázs. Ráadásul akkora az érdeklődés, mint még soha!

"Itt rengeteg könyv van, így az embernek néha lehet olyan érzése, hogy elveszik a tömegben, de hála istennek, én nem panaszkodhatok" - mondta a STOPnak Lévai Balázs az MTV szerkesztő-rendező-műsorvezetője, aki írói minőségében volt jelen a fesztiválon, hiszen nemrég jelent meg legújabb könyve, a Bestseller 2...>>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr40445209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása