Látogatócsúccsal zárt a Könyvfesztivál
2008. április 28. írta: vecseilaszlo

Látogatócsúccsal zárt a Könyvfesztivál

Látogatócsúccsal zárt a Könyvfesztivál

Minden eddigi látogatói rekordot megdöntött a XV. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál: jóval több mint hatvanezer érdeklődő volt kíváncsi a könyves seregszemlére, amely idén új helyszínen, a Millenárison várta az irodalombarátokat - mondta Zentai Péter László fesztiváligazgató.

Az új helyszín, a Millenáris maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket, tökéletes körülményeket biztosított a több száz kiállítónak, vendégnek és a háromszáznál is több kísérőrendezvénynek - vélekedett az igazgató. A technikai részletek csiszolására szükség lesz, de a helyszín által adott plusz, tehát a park és a tematikus elrendezést, például a külön gyermekirodalmi szekció létrehozását lehetővé tevő épületek nem teszik kérdésessé, hogy a könyvfesztivál jövőre is a Millenárison nyitja meg kapuit... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr51445206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása