400 ezren vásároltak karácsonyi ajándékot az interneten
2008. február 10. írta: vecseilaszlo

400 ezren vásároltak karácsonyi ajándékot az interneten

400 ezren vásároltak karácsonyi ajándékot az interneten

Miközben fél év alatt 400 ezerrel nőtt a legalább hetente internetező felnőttek száma, csaknem ugyanennyivel emelkedett azoké is, akik kipróbálták már az internetes vásárlást, rendelést. A VMR2007 második féléves adatai szerint az internetezők 62 százaléka, több mint 1,4 millió felnőtt rendelt már meg valamilyen terméket vagy szolgáltatást a világhálón keresztül – igaz, azok száma, akik rendszeresen élnek is az online vásárlás lehetőségével, még ma sem éri el a 200 ezret.

Az NRC januári felmérése szerint tavaly karácsonykor az internetezők 95 százaléka vett valakinek ajándékot – legtöbben kozmetikumot (53%) és ruhaneműt (50%), ajándékoztak, de a könyv (47%) és az elektronikai cikkek (39%) is slágerterméknek számítottak. A karácsonyi vásárláshoz az internetezők 18 százaléka (tehát mintegy 400 ezer ember) használta az... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr47428798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása