USB-re dugható ajándékok karácsonyra
2007. december 26. írta: vecseilaszlo

USB-re dugható ajándékok karácsonyra

USB-re dugható ajándékok karácsonyra

Célzottan a számítógépőrültekre számítva monitorra aggatható fénydíszek, világító hóemberek és dobot verő mikulások is megtalálhatók ma már egyes online áruházak kínálatában.

Az USBGeek.com nevű oldalt kifejezetten a "kockák" igényeihez mérten hozták létre, nekik, és az őket megajándékozóknak nyújt segítséget a PC-k és a notebookok karácsonyhoz méltó módon való feldíszítéséhez. A honlap termékkínálata rendkívül széles. 17 dollárért például kapható olyan színes fénydísz, amely a monitorra szerelhető és amelyet az USB-portra kell csatlakoztatni. A 16 kis égőből álló kollekció piros és zöld színekben pompázik. A webáruház ajándékba ad a csomaghoz egy speciális karácsonyi egérpadot és egy kalapot is... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr38428179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása