Az USA-ban az online vásárlás
2007. november 07. írta: vecseilaszlo

Az USA-ban az online vásárlás

Az USA-ban az online vásárlás

Az internet-hozzáférés adómentességét újabb hét évre meghosszabbította a washingtoni kongresszus. Az USA-ban az online vásárlást sem terheli a kiskereskedelemben megszokott... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr45428093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karoling__ 2010.06.12. 17:19:32

Sziasztok!

Szeretnék ajánlani egy érdekes szolgáltatást, gondolom itt a helye, biztos nálatok is előfordult már, hogy egy CD-t, DVD-t, vagy csak egy fan pólót akartatok rendelni a neten, de nem lehetett kérni a Magyarországi szállítást, mert ide le volt tiltva. Köszönhető ez annak, hogy a k.rv. postások mindent ellopnak, azt amerikai bolt meg újra küldi az ellopott dolgot, mert vásárlóbarát! Csak ez hosszú távon nem éri meg neki.

Így az Egyesült Államokbeli vásárlásoknál én eddig mindig a www.viaddress.com ingyenes csomagtovábbítási rendszerét használtam, és teljesen meg vagyok elégedve vele. Eddig mindig bevált, használtam már az http://www.amazom.com-nál és az http://www.ebay.com-nál is.

A regisztráció ingyenes a www.viaddress.com oldalon. Ezután kapunk egy személyes USA-beli címet, amit használhatunk bármely USA-beli kereskedőnél történő vásárlás során, a Viaddress továbbküldi a csomagot a mi országunkba.

Ha az amerikai kereskedő nem fogadná el a nemzetközi, vagy a magyarországi bankkártyákat, akkor a Viaddress megvásárolja helyettünk az árut külön díj nélkül, majd elküldi nekünk. Nekünk csak az áru értékét és a szállítási költséget kell fizetnünk.

Remélem nem számít reklámnak, csak tele volt a hócipőm, hogy egy csomó helyen nem fogadják el Magyarországot célállomásnak.
süti beállítások módosítása