Elvágynak a webáruházaink
2007. március 18. írta: vecseilaszlo

Elvágynak a webáruházaink

Elvágynak a webáruházaink

Tavaly közel hatvan százalékkal nőtt a hazai online kiskereskedelmi forgalom a GKIeNet piackutató cég becslése szerint, amely a turisztikai és biztosítási szolgáltatásokból származó bevétel nélkül elérte a 28-30 milliárd forintot - mondta el Kis Gergely, a társaság ügyvezető igazgatója a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SZEK) konferenciáján, írja a Világgazdaság.

A magyar netpiac részesedése a teljes kiskereskedelemből 0,8-0,9 százalék, míg az EU-t 2004 májusa előtt alkotó 15 országnál ez az arány 1,7-1,9 százalék. Korábban az interneteléréssel rendelkezők alacsony száma volt okolható a világhálón keresztül bonyolított kereskedelem alacsony szintje miatt, napjainkra a fő problémát a bizalmatlanság s a vásárlási hajlandóság hiánya jelenti... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr47427860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása