Jól felsültek a Csodajáték Webáruházzal
2010. január 26. írta: vecseilaszlo

Jól felsültek a Csodajáték Webáruházzal

Jött egy rakás ajándékvásárlós élmény, az első Vari52-é, aki hiába rendelt még 17-én a Csodajátéktól, akik egy ideig hallgattak, majd azt állították, hogy ellopták a csomagot (tőlük? a Postán?), aztán soha többet nem jelentkeztek vissza, így elmúlt a karácsony. Ügyes kereskedős történet alant:

Forrás: Tékozló Homár - Fogyassz - Herdálj - Szenvedj
Szerző: Szily


"Dec. 15-én megrendeltünk a Csodajáték Webáruháztól egy Revell Concorde Ajándékkészletet, ami szerepelt az oldalukon, azért is választottuk, nem olyat rendeltünk ami nem volt fent.


Megrendelés visszaigazolása még az nap megtörtént, amiben közölték, hogy  2 munkanapon belül értesítenek a szállításról.


Dec. 17-én érdeklődés e-mailban, hogy áll a szállítás mikor várható? Ezen a napon még egy telefon is ment, amibe megígérte az ügyfélszolgálatos kolléga, hogy este utána néz a raktárban és visszahív. Válasz nem jött az e-mailra és nem is telefonált.


Dec. 20-án ujabb e-mail, érdeklődés a szállítás után. Válasz semmi." ... >>

 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr411703274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása