Webcím helyett is a Google-t használjuk
2009. május 08. írta: vecseilaszlo

Webcím helyett is a Google-t használjuk

Egyre kevesebb netező gépeli be a böngésző címmezőjébe a http://www. kezdetű webcímeket: az emberek inkább egyszerűen csak rákeresnek a megnyitni kívánt oldal nevére.

Forrás: [origo] techbázis
Szerző: Vámosi Gergő


"Az online marketingszakemberek számára régóta nem újdonság, hogy a legnépszerűbb weboldalak nevei szerepelnek a keresési toplisták élén. Nagy-Britanniában például a januári kereséseket a Facebook, a YouTube és az Ebay vezette, de a listán szerepelt a BBC, az Amazon vagy a Tesco is - derül ki a Hitwise Intelligence legfrissebb adataiból. A lista első helyezése azt jelenti, hogy a Facebook közösségi oldalra majdnem minden negyvenedik internetező rákeresett, de nem azért, mert nem tudta mi az: egyszerűen csak el szeretett volna jutni oda." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr431100452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gergő bá' 2009.06.02. 22:34:46

Neme a címlistában vannak a legfontosabb címek, és nem szeretném, ha eltűnnének azért, mert beírtam egy új címet. Ezért használom a google-t rengeteg oldal elérésére. Nem lustaság, csak igy egyszerűbb, igy szoktam meg :)
süti beállítások módosítása