35 milliárd internetezésre
2008. szeptember 30. írta: vecseilaszlo

35 milliárd internetezésre

Több mint 2 millióan interneteznek itthon, mobilja pedig szinte mindenkinek van.


Forrás: PCWorld.üzlet
Szerző:
Turcsán Tamás

"Egy év alatt majdnem negyedével növekedett az internetszolgáltatók száma, az előfizetéseké pedig június végén már megközelítette a 2,1 milliót.

Az internet előfizetések 71 százaléka a széles sávú technikához kötődik, ez a szegmens 2007 júniusa óta 28 százalékkal erősödött. A vezeték nélküli kategória még ennél is nagyobb mértékben, 67 százalékkal bővült.

A mobiltelefon előfizetések száma a II. negyedév folyamán 308 ezerrel nőtt, és 2008. június végére átlépte a 11,5 milliót - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH)." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr27673336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása