Májusban jön a legolcsóbb internetcsomag
2017. március 22. írta: vecseilaszlo

Májusban jön a legolcsóbb internetcsomag

Két hónap múlva már azok is igénybe vehetik az internetszolgáltatást, akik eddig nem tudták megfizetni, májusban ugyanis jön a legalacsonyabb tarifájú csomag..

Forrás: Világgazdaság
Szerző: Diószegi József

"Várhatóan 2017 májusában jelenik meg a szolgáltatók kínálatában a Digitális jólét alapcsomag (DJA), vagyis a legkedvezőbb díjú internetcsomag – közölte a Világgazdasággal a Digitális jólét program titkársága.

A szolgáltatókkal ugyanis befejeződtek a tárgyalások, minden kérdésben megállapodtak, ez alapján a kormány döntött az alapcsomagról, a határozat napokon belül megjelenik. Az alapcsomagot igénybe vevők teljeskörűen kihasználhatják az internet adta előnyöket, a piaci díjcsomagoknál legalább 15 százalékkal kedvezőbb áron. Még nem lehet tudni, hogy az egyes szolgáltatóknál pontosan mennyibe kerül majd az új alapcsomag, de várhatóan" ... >>

digitalis-jolet.jpg

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
| szakmai anyagok | Hasznos webes eszközök | Szakirodalom | Állás |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr512360189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása