Nyereséges lett a Bónusz Brigád
2012. április 23. írta: vecseilaszlo

Nyereséges lett a Bónusz Brigád

A kuponos oldalhoz tartozó offline bolt is szépen termeli már a bevételt.

 

 Forrás: MediaPiac

"A kuponos oldalt működtető vállalkozás pénzügyi gyorsjelentése szerint 2012 első három hónapjában tartotta a pozitív mérlegű tendenciát, és így 2011 októbere óta nyereséget termel. A rendkívül erős karácsonyi szezon után 2012 első három hónapjában sem volt visszaesés, sőt márciusban újabb rekord hónapot zárt a Brigád forgalom és bevétel szempontjából is. Az eredménynek részese a Brigád Bolt is, amelynek több mint 600 látogatója 6,5 millió forintért vett készpénzben bónuszt egy hónap alatt.

A társaság stratégiai célkitűzésének megfelelően a 2011 negyedik negyedévét pozitív EBITDA értékkel zárta - a Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerint készített, nem auditált adatokat tartalmazó jelentés szerint. 2012 első negyedévére vonatkozó nem auditált gyorsjelentése szerint a pozitív eredményt a társaság továbbra is tartja, azaz pozitív EBITDA értékéről számoltak be. A tavalyi évben a Bónusz Brigád éves forgalma több mint 44 millió forinttal haladta meg az előre prognosztizált 1 milliárd forintot.

A cég tájékoztatása szerint" ... >> 

 

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr534459827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása