Magyar mesterek diszkontáron
2011. január 02. írta: vecseilaszlo

Magyar mesterek diszkontáron

Egy Los Angeles-i magyar műgyűjtemény az interneten keresztül keres vásárolókat. Herman Lipót, Kunffy Lajos, Molnár C. Pál, Czene Béla, Mácsai István stb.

Forrás: artportal.hu

"Magyar Mesterek Galériája (Hungarian Art Masters Gallery, röviden HamG) nevű internetes galéria, amely befektetési osztályú magyar műalkotásokat mutat be a késő 19. századtól a 20. század közepéig, a mai napon bejelentette elektronikus kereskedelmi (e-commerce) weboldalának elindítását. A galéria a www.hungarianartmastersgallery.com címen található és eredeti olajfestményeket, akvarelleket és nyomatokat mutat be Magyarország klasszikus és modern időszakaiból. A bemutatott témák között megtalálhatók tájképek, csendéletek, életképek, portrék, illetve állati, tengeri és vallási témák a nemzet realista, akadémista, impresszionista, valamint szecessziós művészeti irányzataiból.

„A vasfüggöny mögött, illetve a kulturális élet látókörén kívül töltött évtizedek után Magyarország mesterműveit kezdik újra felfedezni a figyelmes nemzetközi műgyűjtők” – mondta a galéria igazgatója, Thomas Schwartz. „Manapság, a kifinomult műkedvelők ezeket a műveket Európa ’rejtett kincsének’ tartják és örömmel gyűjtik. Mi kimondottan ezt a piaci rést célozzuk meg, tekintve a benne rejlő kiemelkedő lehetőségeket.”

A Galéria műalkotásai" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr132552486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása