Feltörték: már másolhatók az e-könyvek
2010. január 18. írta: vecseilaszlo

Feltörték: már másolhatók az e-könyvek

Nincs olyan biztonságtechnikai megoldás, amit ne lehetne feltörni.


Forrás: Hírszerző - sokat jelent

"Ékes bizonyíték erre, hogy egy izraeli hackernek most sikerült feltörnie az Amazon népszerű e-readerjének, a Kindle-nek a másolásvédelmi rendszerét. A cracknek köszönhetően a készüléken tárolt elektronikus könyv állományok mostantól PDF formátumban minden további nélkül átmásolhatók egy másik készülékre.

Az Amazon Kindle a világ egyik legnépszerűbb e-book olvasó berendezése, mely 2007-ben debütált az Egyesült Államokban. A forgalmazó nem titkoltan abban bízik, hogy az idei esztendőben immár több mint 1 millió példányban tudja értékesíteni a kis kütyüt.

A szerzők, illetve a kiadók döntik el, hogy az általuk megjelentetett e-bookokat levédik-e DRM (Digital Rights Management) technológiával, azonban a Kindle elektronikus könyvek" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr641682030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása