Internetes aukción tarolt a motorizált bárszék
2010. január 13. írta: vecseilaszlo

Internetes aukción tarolt a motorizált bárszék

Több mint ezer dollárért kelt el az eBay internetes aukcióján egy motorizált bárszék, amellyel ittas sofőrje még márciusban karambolozott.

Forrás: HarmoNet

"Pontosan 1125 dolláros (210 ezer forintos) végösszeggel zárt az eBay vasárnap esti aukcióján az amerikai Kile Wygle ötletes szerkezete, amellyel az Ohio állambeli Newark városában karambolozott több mint fél éve. Wygle-t annak idején ittas vezetés miatt őrizetbe vették, majd miután bűnösnek vallotta magát, három napig járművezetői oktatóprogramban vett részt.

A motoros bárszéket" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr831669098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása