4,7 millió euróért kelt el egy autós weboldal
2009. december 04. írta: vecseilaszlo

4,7 millió euróért kelt el egy autós weboldal

Közel ötmillió euróért kelt el a használt gépkocsik forgalmazására szakosodott honlap, az www.autovit.ro. Négy – 45 és 59 év közötti – tulajdonosai a román net idei legnagyobb üzletét könyvelhették el - írta meg a hirblog.net.

Forrás: hvg.hu

"A legnagyobb román autós apróhirdetés portál felvásárlásában a dél-afrikai központú mamutvállalat a Naspers látott üzletet. A pontos vásárlási ár 4,7 millió euróra rúg – írja a bukaresti pénzügyi napilap, a Ziarul Financiar. A honlapot a Visual Soft működtette, ezt vásárolta fel a MIH Allegro BV, a dél-afrikai cég egy leányvállalata. Utóbbi a romániai online kereskedelem második legnagyobb játékosa, mindössze" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr141573636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása