Riadó leánya
2009. október 19. írta: vecseilaszlo

Riadó leánya

Tegnap délelőtt elmentem Tihanyba az Internet Hungary nagy őszi seregszemléjére. Részt vettem egy, az elektronikus kereskedelemről szóló panelbeszélgetésben, előtte és utána pedig belehallgattam néhány előadásba és színpadi beszélgetésbe.

Forrás: KFKI blog
Szerző: Bőgel György


"Mit hoz a jövő? - tette fel a kérdést a mi műsorszámunkat vezető Kis Ervin Egon, a SZEK elnöke. Tényleg, mit is hoz a jövő az elektronikus kereskedelemben? Minden bizonnyal egy csomó új szereplőt, mindenféle kísérleteket, egy sor technikai újítást. És úgy általában mit hoz? Úgy gondolom, az e-boltok terjedésének kétféle hatása van. Az egyik a piacbővítő hatás. A piac akkor tud bővülni, ha mind a kínálati, mind a keresleti oldala nő. Az internetes kereskedelem pozitív hatást gyakorolhat mindkettőre; Chris Anderson eléggé világosan megírta ezt a könyvében: a farok hosszabb és vastagabb lesz. Ez a jó hír.

A kevésbé jó (már akinek) a másik hatás:" ... >>

 

 


 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr661457765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása