Újdonság: Adwords megtekintési konverzió
2009. október 14. írta: vecseilaszlo

Újdonság: Adwords megtekintési konverzió

Friss ropogós hír, hogy a Google bevezette az Adwords képes és vizuális hirdetéseihez kapcsolódóan a megtekintési konverzió fogalmát (és természetesen a használatát).

Forrás: AdWords blog - hasznos tippek és jótanácsok egy Google Hirdetési Szakértő tollából!
Szerző: Gál Kristóf kkv online marketing specialista


"A képes és vizuális hirdetésekről azt hiszem még nem írtam konkrétan, úgyhogy jövő héten szentelek majd a témának egy írást. Nagyon röviden: ezek a hirdetések a tartalmi hálózatban jelennek meg, hasonlóan a közönséges szöveges hirdetésekhez.

Vannak képes hirdetések, ebben az esetben például .gif vagy .jpg formátumú (az Adwords által használt, többféle méret valamelyikének megfelelő) képeket használhatunk hirdetéshez. A valamivel újabb lehetőség az Adwords szóhasználatában vizuális hirdetésnek nevezett valami, aminek keretében flash formátumú animált hirdetéseket is lehet már futtatni.

Térjünk vissza a megtekintési konverzió fogalmára! Az említett két hirdetési formátum sokkal jobban hasonlít a klasszikus banneres hirdetésekre, mint a szöveges. Ezért is érdemes mérni azt, hogy vajon van-e hatása annak, ha valaki csak látja a hirdetést, de nem kattint rá? " ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr201446916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása