eBay: egyre népszerűbbek a nulla eurós vásárlások
2009. október 02. írta: vecseilaszlo

eBay: egyre népszerűbbek a nulla eurós vásárlások

A gazdasági válság rendkívül találékonnyá teszi az embereket. A legújabb divat az úgynevezett nulla eurós vásárlás.

Forrás: SG.hu - Internet & Tudomány

"Az eBay felmérése szerint egyre több felhasználó él a nulla eurós vásárlás lehetőségével, amelynek a lényege, hogy a vevő egyúttal el is ad valamit, ezáltal az általa kiválasztott termék megvétele végül egyetlen eurójába sem kerül. Ezeknél a tranzakcióknál az a legfontosabb, hogy az eladó mindig több pénzre tegyen szert, mint amennyit a vásárlásai során később elkölt. A szakemberek azokat a felhasználókat nevezik 0 eurós vevőknek, akik a különböző termékbeszerzéseik kiadásainak legalább 90 százalékát ilyen módon fedezik.

Az eBay munkatársai arra voltak kíváncsiak, hogy a több mint 14 millió regisztrált tagjuk közül hányan alkalmazzák ezt a módszert, illetve hogy a több mint 30 millió árucikk közül mennyi talál ilyen módon gazdára. Nos, a felmérés eredményei alapján" ... >>

 

 


 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr941421278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása