Internet Hungary - SzEK.org közös pályázat
2009. szeptember 21. írta: vecseilaszlo

Internet Hungary - SzEK.org közös pályázat

Az Internet Hungary 2009 a Szek.org-gal közösen pályázatot hirdet, Magyarországon eddig nem alkalmazott, de működő internetes üzleti modellek bemutatására! Most van az internet „aranykora”, amikor új felfedezésekkel, egyedi ötletekkel vagy már bevált modellek adaptálásával néhányan megalapozhatják a jövőjüket. Sokan nyertek már, de többen nyerhetnek még!

Forrás:
SZEK.org - Szövetség az elektronikus kereskedelemért

"Keresünk olyan üzleti és/vagy kereskedelmi site-okat, internetes alkalmazásokat, amelyek eredeti ötletet tartalmaznak vagy valahol a nagyvilágban már léteznek - sőt: vélhetően nyereséget is hoznak -, de Magyarországon még nem jelentek meg. A pályázónak egy-egy ilyen site-ot, szolgáltatást kell röviden bemutatnia, kitérve a magyarországi piaci bevezetés lehetőségére is.

Az ötletpályázat menete:
A pályázó legfeljebb 3.500 karakterben mutassa be ötletét, illetve annak magyarországi kivitelezését olyan mélységig, hogy egyértelműen kiderüljön, miért valószínűsíthetõ az üzleti siker. Az ötlet lehet "lopott" (pl. külföldön vagy idehaza megvalósított) is, de egy már meglévő minta klónozása esetén meg kell indokolni, miért jobb a javasolt változat az eredetinél… (Az egyetlen feltétel, hogy az ötlet ne sértsen törvényileg védett jogokat, szabadalmakat.). A pályázat lényege, hogy a pályázó meggyőzze a zsűrit arról, hogy érdemes megvalósítani a tervét.  Amennyiben a pályázatban tartalom- vagy fájlcserélő szolgáltatás szerepel, akkor az ötlet bemutatásában ki kell térni a tartalom egyediségére és jogtisztasági kérdéseire, ill. a vélhető szerzői jogi problémák megoldására.

A pályázatokat egy 5 fõs szakmai zsűri bírálja el, és közülük ötöt juttat a döntõbe. A döntõs munkákat" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr481396168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása