A linkek hatalma
2008. augusztus 29. írta: vecseilaszlo

A linkek hatalma

A linkek hatalma


Forrás: Honliner - minden ami online marketing


"Ha keresőoptimalizálásba kezdünk, akkor tisztában kell lennünk azzal, hogy a linkek döntő jelentőséggel bírnak, tehát érdemes egy jól átgondolt stratégia keretén belül elhelyezni a hivatkozásokat.

A SEO-szakemberek mind tudják, micsoda erő rejlik a linkekben, ha jól csináljuk, akkor komoly eredményeket tudunk elérni, s jó pozíciót boztosíthatunk a találati listán az oldalunknak. Na de mi is a legfontosabb alapelv, amit tiszteletben kell tartanunk, hogy eredményes legyen a munkánk? Az Anchor Text-nek, vagyis a link szövegének meghatározó szerepe van az opőtimalizálásban. Köztudott, hogy ránk mutató hivatkozások nélkül nem érhetünk el jó helyezést, ezért a weboldal létrehozása és a kulcsszavak kiválasztása után linképítésbe kell kezdenünk. De hogyan? A recept egyszerű," ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr45627399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása