Ballmer, Budapest, Bojásdobálás, Bideó!
2008. május 19. írta: vecseilaszlo

Ballmer, Budapest, Bojásdobálás, Bideó!

Ballmer, Budapest, Bojásdobálás, Bideó!

Nem volt elég, hogy verőfényben, ellenszélben kellett végigbringáznom a rakparton, a regisztrációnál ráadásul egyből közölték velem, hogy "biztonsági okokból" nem vihetem be a laptopot. Kérdeztem, hogy milyen biztonsági kockázatot jelent a laptopom, mikor még repülőn is szabad szállítani, de csak artikulálatlan mosoly volt a válasz. Úgyhogy el is döntöttem, hogy nem fogom közvetíteni a történéseket.

Ballmer előadása amúgy oké volt. Főleg hogy az elején jól meg is dobálták tojással (egy Microsoft = Corruption feiratú pólót viselő srác volt a tettes, fura angolsággal kért számon valami pénzt az amerikai cégen, atán hazament), ami miatt tuti, hogy - nem csak az Indexbe, hanem - még a Blikkbe is be fog kerülni a Microsoft. Ami önmagában is példátlan médiatörténeti esemény lesz ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr68482045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása