Mennyibe kerül egy ERP rendszer? (e-kereskedelmi felhasználásra is - a szerk.)
2017. január 30. írta: vecseilaszlo

Mennyibe kerül egy ERP rendszer? (e-kereskedelmi felhasználásra is - a szerk.)

Amennyiben egy vállalkozás ERP (vállalatirányítási) rendszer bevezetése mellett dönt, nagyon fontos döntési tényező az ár. Különböző rendszerek összehasonlításakor tisztában kell lennünk a felmerülő összes költséggel. A mai cikk abban nyújt segítséget a kis- és középvállalkozások döntéshozóinak, hogy hogyan tudják a legpontosabban meghatározni egy bevezetendő ERP (vagy egyéb más) rendszer árát, költségét.

Forrás: piacesprofit.hu
Szerző: Giller Tamás

"Természetesen egy vállalkozás vezetői nem csak az ERP rendszer ára alapján döntenek, nagyon sok befolyásoló tényező van még, amelyről egy korábbi cikkemben, a Hogyan válasszunk ERP rendszert? címűben már írtam.

Egy ERP rendszer (és általában minden szoftver) ára alapvetően négy tényezőből áll össze, ezek a szoftver licence díjak, a szükséges hardver költségek, a bevezetés költsége és végül az üzemeltetés díja.

1. Szoftver licence díjak
Amikor ezt a kifejezést halljuk, hogy szoftver licence díj, akkor ez lényegében a szoftver alapára. A szoftver alapárát többféle módon határozzák meg a különböző" ... >>


Kapcsolódó cikk:

A 25 legnépszerűbb ERP rendszer Magyarországon

Közel 20 éve foglalkozok üzleti informatikai rendszerek bevezetésével. Az alábbi listában összegyűjtöttem azokat a vállalatirányítási rendszereket, amelyekkel a pályafutásom során a leggyakrabban találkoztam. Természetesen a magyar piacon ennél jóval több rendszer létezik, hiszen számos cég használ egyedi fejlesztést és kisebb rendszereket. Azonban, ha valaki a KKV vagy a nagyvállalati szektorban tervez bevezetni, ezek közül néhánnyal biztosan találkozni fog.

Forrás: ERP tanácsadás Blog
Szerző: Kupán Károly ERP tanácsadó

"Ezek a rendszerek sok éve működnek, sokan használják minden nap, bejáratott felületekkel rendelkeznek. Viszont, ha közelebbről megszemléljük," ... >>

 

Továbbá

ERP rendszerek Magyarországon

illetve

A Magyarországon elérhető legnépszerűbb ERP rendszerek listája

illetve

DataMagic

illetve 

ERP kereső

illetve

Egy ERP-rendszer valódi ára

illetve

A legmegfelelőbb ERP-rendszer kiválasztásának titkai

illetve

Egy ERP rendszer ára?

erp.jpg

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e- Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok  |  Hasznos webes eszközök  |    Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr9912148603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása