Új kézbe került az Árukereső
2017. január 09. írta: vecseilaszlo

Új kézbe került az Árukereső

A piacvezető magyar árösszehasonlító oldalt egy prágai székhelyű cég vette meg a Nasperstől, annak román és bolgár megfelelőjével együtt.

Forrás: 24.hu

"A prágai székhelyű Rockaway csoport Daniel Křetínský, Patrik Tkáč és a PPF Group pénzügyi támogatásával megvásárolta az Árukereső.hu, a Compari.ro és a Pazaruvaj.com árösszehasonlító oldalakat a Naspers csoporttól – jelentették be kedden.

A Rockaway a tranzakcióval tovább kívánja erősíteni jelenlétét a közép-kelet-európai e-commerce és azon belül az árösszehasonlító piacon.

Ez egy több okból is jelentős ügylet, mivel az Árukereső.hu, a Compari.ro és a Pazaruvaj.com megvásárlásával" ... >>

rockaway.jpg

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e- Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok  |  Hasznos webes eszközök  |    Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr2812089401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vecseilaszlo · http://vecseilaszlo.blog.hu/ 2017.01.09. 11:09:43

Elvileg a Rockaway-nek. Biztos van rá üzleti tervük.
Egyébként nem ez lesz az első eladása az Árukeresőnek tudtommal.
Egy váltás mindig magában hordozza az újabb fejlődés és előrelépés lehetőségét. Persze ehhez kell még biztosan néhány hét.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2017.01.09. 11:47:37

@vecseilaszlo: eddig so so, elfogadható volt. Félek, hogy az új tulaj kötelességének érzi majd a rendszer megújítását és ezt is lezüllesztik, ahogy korábban pl. az argep.hu vagy a port.hu is ment a süllyesztőbe (nálam) az új, de használhatatlan webes felület miatt.

vecseilaszlo · http://vecseilaszlo.blog.hu/ 2017.01.16. 12:36:01

Első változás: "Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Árukeresőt működtető Naspers OCS Hunagry Kft. a mai naptól Online Comparison Shopping Kft. cégnév alatt folytatja tevékenységét, mely változás egyéb adatot, mint adószámot, székhelyet és bankszámlaszámot nem érint."
süti beállítások módosítása