Mi is az a Pinterest?
2012. március 17. írta: vecseilaszlo

Mi is az a Pinterest?

Ismerkedjünk meg a 21. század képmegosztó felületével, a Pinterest-tel. Cikkünkből megtudhatod mire használhatod ezt az inspirációs szuperportált.

 

Forrás: ScrapBook.hu
Szerző: Somogyi Janka

"Mi a Pinterest?
A Pinterest egy virtuális, inspirációs „fal”, amelyre kitűzheted (vagy mondhatjuk: pinnelheted, amely az angol to pin ’kitűz’ szóból származik) a neked tetsző dolgokat, legyenek akár a weben, akár a számítógépeden. Mivel ez egy közösségi felület, ezért a Pinteresten regisztrálók egyetlen nagy hálózatot alkotnak. Láthatod mások ún. pinboardjait, azaz inspirációs tábláit, elmentheted őket (repin) a saját faladra, vagy csak lájkolhatod őket, ha tetszenek. Követhetsz embereket, vagy akár egyes emberek egyes boardjait, hogy aztán tőlük újabb és újabb inspirációs „falatokat” szerezhess.

Hogyan regisztrálhatsz?
A Pinteresten jelen pillanatban kizárólag meghívóval regisztrálhatsz. Ha szeretnél egyet, kérd meg a fent levő ismerősödet, küldjön neked egyet. Ez után Facebookon vagy Twitteren keresztül létrehozhatod a profilodat, és kezdheted a gyűjtögetést.

Hogyan működik a Pinterest?
A Pinteresten tárolt képeknek az a hatalmas előnye, hogy" ... >>

 

Kapcsolódó cikk:

Pinterest
Csak a legnaivabbak gondolják, hogy a Facebook (na jó, a Google+) jelenti az evolúció végét. Természetesen tévednek. Bizonyíték rá a Pinterest-mánia.

Forrás: MediaPiac.com
Szerző: Pécsi Ferenc (pollner)
 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz
 

 

Vecsei László hírblog tudástára az e-Commerce, e-Business, ill. a magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, m-Commerce témakörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

INGYENES TUDÁSTÁR: szakmai anyagok | Hasznos webes eszközök | SzakirodalomÁllás.
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr894312044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gigi72 · http://www.budahazibrigitta.blogspot.com 2012.06.08. 21:13:33

Köszönjük szépen a hivatkozást és a korrekt citátumot. Budaházi Brigitta/Scrapbook.hu tulajdonos

vecseilaszlo · http://vecseilaszlo.blog.hu/ 2012.06.09. 12:42:05

@Gigi72: Nagyon szívesen! A jó és értékes tartalmakat érdemes másnak is megmutatni :-)
süti beállítások módosítása