Félnek az internettől a magyar kisvállalkozások
2012. február 23. írta: vecseilaszlo

Félnek az internettől a magyar kisvállalkozások

Alig költenek internetes megjelenésre vagy hirdetésre a kisvállalkozások, a felmérések szerint azonban számukra is komoly potenciált rejt a terület. 

 

Forrás: SG.hu - Informatika & tudomány

"Az elmúlt egy évben több mint 10 ezer kisvállalkozás csatlakozott a Google, a Budapest Bank és a Honlap.hu "Neten a cégem" programjához Magyarországon, a belépők átlagosan naponta 8 honlapot hoztak létre, eddig összesen több mint háromezret - mondta Heal Edina, a Google magyarországi irodájának vezetője. A meghatározott időre kisvállalkozásoknak többek között ingyenes honlapot, reklámozási lehetőséget biztosító program tavaly novemberben egy webshop-rendszerrel is kibővült, illetve a Mastercardot is partnerei között tudhatja. 

Az internethez kapcsolódó kiadások GDP-hez hozzájárulása a feltörekvő országok 2, illetve a fejlett országok 3,4 százalékos átlagával szemben Magyarországon 3,9 százalékot ért el a McKinsey & Co. legfrissebb kutatása szerint - hangsúlyozta Strohmayer János, a társaság partnere. Az elemzés szerint az internetágazat világszerte 1227 milliárd dollárt termelt 2010-ben, Magyarországon ez az összeg" ... >> 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr634155657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása