A Google szerint jó tudni, hogy ...
2012. január 23. írta: vecseilaszlo

A Google szerint jó tudni, hogy ...

A Google a hét elején egy nagyszabású tájékoztató kampány indított el, amelyben a cég a webezőket a szerinte utóbbiak számára legfontosabb kérdések vonatkozásában próbálja meg jótanácsokkal ellátni. Az új "Good to Know" (azaz "Jó tudni") című weboldalon többek között az online biztonsággal, az adatok weben keresztül történő megosztásával, valamint a Google alkalmazások kezelésével kapcsolatban lehet segítséget és útmutatást kapni.

Forrás: PC fórum - informatikáról mindenkinek
Szerző: Sting

"A Google "kisokosai" például olyan alapvető témák vonatkozásában szolgálnak rövid, de mégis átfogó áttekintésekkel és a "legjobb praktikákat" - valamint az azok mögötti logikát és célszerűségeket - elmagyarázó útmutatókkal, mint például, hogy miért érdemes és miként tudunk könnyen megjegyezhető, de mégis nehezen törhető jelszavakat kitalálni és használni a weben, vagy hogy milyen óvintézkedésekkel tudjuk elkerülni azt, hogy online vásárlásaink ne egy újabb kellemetlen tapasztalattal, hanem egy sikeres és olcsó beszerzéssel gazdagítsanak minket.

A tanácsok természetesen külön kitérnek" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr73603006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása