Egy rendes adag Anglia Magyarországon
2011. december 03. írta: vecseilaszlo

Egy rendes adag Anglia Magyarországon

Hogyan lehet egy webáruház családias hangulatú, és miért dönt úgy egy angol férfi, hogy Magyarországon indít vállalkozást? A British Pantry tulajdonosával beszélgettünk.


Forrás:
dívány
Szerző: Benke Anna 

"London az egyik kedvenc nagyvárosom. Sőt, az összes többi nagyváros, amit szeretek, inkább kisváros jellegű, szóval mondhatjuk, hogy London A Kedvenc Nagyvárosom.

Az angol konyha viszont a legjobb esetben is inkább csak pikírt viccek célpontja, melyek tanúsága szerint elsősorban fish and chipsre és szendvicsekre korlátozódik, szigorúbb kritikusai szerint pedig egyáltalán nem is létezik.

És mégis. Bármikor valamelyik családtag Londonban jár, vagy ha nekem van szerencsém ott tölteni néhány napot, mindig az a vége, hogy egy fél bőröndnyi kajával megrakodva érkezünk haza. Teák, narancsdzsemek, Colman’s mustár, Marmite élesztőkrém, chutney-k, Christmas Pudding és még sorolhatnám.

Persze mindenki tudja, hogy nem érdemes mostanában Londonba utazni. Állítólag a 2012-es olimpiára való készülődés miatt az egész város egy nagy építkezéssé változott, folyamatosan dübörögnek az ütvefúrók, nagy a zaj… ilyenekkel vigasztalja magát az ember.

Nemrég azonban felfedeztem egy virtuális angol delikátesz üzletet, ahol" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a
Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr703430370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása