Vásárolj könnyedén az interneten!
2010. január 21. írta: vecseilaszlo

Vásárolj könnyedén az interneten!

A divatlapok hasábjain feléd kacsingató ruhák, kiegészítők a hazai boltok kínálatában vagy borsos áron vagy csak hónapokkal később lelhetők fel. A divatvilág szereplői azonban réges-régen kibújtak az üzletek kirakatai mögül, és szobánk csendes zugában az internet segítségével könnyedén egy karnyújtásnyira kerülnek hozzád.

Forrás: Cosmopolitan
Szerző: Horváth Nikoletta


"Egyre jobban terjed az interneten történő vásárlás. Gondoljunk csak az e-bay, vatera, tesz-vesz oldalainak népszerűségére, azonban érdemes figyelmet szentelni az olyan nemzetközi oldalaknak is, amelyek elérhető áron szállítják el a megrendelt termékeket hazánkba. Sokunkban felmerül a kérdés, miszerint hol marad a vásárlás öröme, a jó kis shoppingtúra a lányokkal, illetve, hogy mit tegyünk, ha nem jó az a cipő, amit választottunk, mikor és hogyan tudjuk visszaküldeni, cserélni. Egyszóval kicsit macerásnak tűnhet elsőre. De csakis elsőre! Amint rákattintasz a jobbnál jobb leárazásokkal versengő, főleg angol oldalak valamelyikére, gondolkodás nélkül bevállalod azt a kis rizikót, amely majd egyre csak törpül idővel a szemedben.

Néhány hasznos tanács, hogyan vadászd le a legjobb cuccokat!

1. Megfelelő bankkártya
Rendelkezned kell dombornyomásos bankkártyával, így jöhet létre a nemzetközi vásárlás és fizetés. Lehetőleg kérj internetes hozzáférést a számládhoz, hogy a pénzmozgást jobban tudd ellenőrizni az otthoni géped segítségével. Ha nem szeretnél ilyen banki intézkedéseket, a megrendelni kívánt termékek végső kifizetésénél kérd szüleid segítségét, az ő kártyájukkal biztosan nem lesz probléma.

2. Forint vagy euró?
Néhány oldalon automatikusan feldobja a rendszer az adott ország fizetőnemét vagy az eurót, azonban az angol oldalakon sokszor fontban számol. Ellenőrizd vásárlás előtt az árfolyamokat, itt érdemes egy közepes árfolyammal kalkulálni. A bank aztán majd a vásárlás végösszegét forintból konvertálja az adott fizetőnembe, napi árfolyamon." ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr831690179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása