Az e-bank éjjel is nyitva tart
2010. január 12. írta: vecseilaszlo

Az e-bank éjjel is nyitva tart

Egyre többen veszik a bátorságot, hogy interneten intézzék pénzügyeiket. Aki kipróbálja, megtapasztalja: gyors, kényelmes és takarékos megoldás. Óvatosságra azonban valóban szükség van - a világháló bűnözői, az adathalászok megszerezhetik az elővigyázatlanok adatait.

Forrás: Népszabadság Online

"Az internet elterjedésével és a hazai pénzügyi kultúra fejlődésével párhuzamosan egyre többen intézik pénzügyeiket saját asztaluk mellől vagy bárhonnan a nagyvilágból. Interneten kaphatunk számlainformációkat, adhatunk eseti és rendszeres megbízásokat a banknak, kezelhetünk befektetéseket, kérhetünk általános banki információkat árfolyamokról, kamatokról, befektetési lehetőségekről. Személyes pénzügyeinket a lehető legrugalmasabban intézhetjük: banki ügyintézők bevonása nélkül, a nap bármely percében, hiszen az e-banking szolgáltatás a hét valamennyi napjának 24 órájában a világ bármely pontjáról hozzáférhető.

Nem kell a bankfiókban várakozni, a műveletek néhány perc alatt végrehajthatók, adataink védelméről pedig titkosított adatkapcsolat és nemzetközi biztonsági szabványok alkalmazása gondoskodik. Az internetbankolás költségei általában kedvezőbbek a hagyományos ügyintézés költségeinél, hiszen a bank is abban érdekelt, hogy" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr471666534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása