Tőzsdére készül a Facebook
2009. december 28. írta: vecseilaszlo

Tőzsdére készül a Facebook

A népszerű közösségi portál alapítója, Mark Zuckerberg követni akarja a Skype és a Twitter példáját.

Forrás: SG.hu - Informatika & tudomány

"John Donahoe, az eBay Inc. vezérigazgatója április közepén jelentette be, hogy tőzsdére viszik a Skype-ot, míg Biz Stone társalapító néhány nappal ezelőtt jelezte, hogy ugyanerre készülnek a Twitter esetében. Különösen az utóbbi bejelentés ösztönözhette Mark Zuckerberget, a Facebook alapítóját arra, hogy hasonló nyilatkozatot tegyen. A közösségi oldal semmiképpen sem szeretne lemaradni a Twitter mögött.

A Facebook egy úgynevezett kétosztályú részvénystruktúrát vezet be, amelynek elsődleges célja az, hogy a tőzsdére kerülés után is biztosítsa a jelenlegi vezetők és résztulajdonosok befolyásának megmaradását. A 25 éves szakember ugyanakkor leszögezte, hogy" ... >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr851628097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása