Google újdonságok
2009. december 28. írta: vecseilaszlo

Google újdonságok

A 2009-es év végén a Google újból meglepett mindenkit! Különleges és egyben nagyon fontos technikai fejlesztésekről adtak hírt nemrég a sajtótájékoztatójukon. Ezekre az újdonságokra mindenkinek érdemes odafigyelni, mert megkönnyíthetik az életünket. Mégis hogyan? Lássuk.

Forrás:
WebMa keresőmarketing blog
Szerző: Vajda (WebMa) Éva


"Keresési beállítások
Vegyük például az eddig használt nagyon praktikus keresési beállításokat, amelyekkel a google.com oldalon indított kereséseinket tudtuk kényelmesen módon finomítani. Ezeket mostantól több nyelven is el lehet érni, többek között magyarul is. Kereséseinket ezen beállítások segítségével gyorsan és egyszerűen tudjuk a saját igényeinkhez igazítani. Az alapértelmezett találati listát szűkíthetjük szerint, hogy videót, könyvet, blogot, hírt, fórumot keressük-e éppen, de igazíthatjuk a találati listánkat éppenséggel időponthoz,a keletkezésük idejéhez is (elmúlt óra, elmúlt 24 óra, elmúlt hét, év, adott időszak). A legérdekesebb keresési segédeszköz a "varázskerék" (wonderwheel)! A keresett szavunkat, kifejezéseinket kiegészíti – egyszerű, ám annál nagyszerűbb módon szemléltetve – egyéb olyan kifejezésekkel, amelyek az adott szóval összekapcsolhatóak. Így hát ha nem jut eszünkbe, milyen egyéb módon keressünk rá egy-egy szóra, kifejezésre, csak kattintsunk a varázskerékre, máris új ötleteket kaphatunk!

A keresési beállítások ezen formája persze már létezett ebben a formában, csak éppen nekünk újdonság a "magyarítás", de vannak ennél meghökkentőbb újdonságok." ... >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr881626203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása