Tarol a H1N1 vírus vállalkozói mutációja
2009. december 03. írta: vecseilaszlo

Tarol a H1N1 vírus vállalkozói mutációja

Nagyon különböző véleményeket hallok a gazdasági válsággal kapcsolatban. Vannak, akik szerint már vége, vannak, akik szerint nem is volt, vannak, akik most is nyögik, és vannak, akik szerint még csak most jön a neheze.

Forrás: Webforgalom blog - A látogatottság-növelés leghatékonyabb eszközei Kipróbált, Magyarországon működő módszerek (+ Internetbiznisz témák rendszer nélkül)
Szerző: Szabó Gábor


"Sok olyan emberrel beszéltem, aki a vállalkozói lét utolsó stádiumában van. Abban a stádiumban, amikor már csak a napi rutinok elvégzése, ami megy. Semmi lendület, semmi hirtelen felindulásból történő megvalósítás, semmi olyan, ami több ügyfelet hozna, több bevételt teremtene.

Ha beesik valaki, az még ki van szolgálva, de azon gondolkozni, hogy honnan lesznek az újak, hogy hogy lehetne többet eladni a régieknek, hogy mi az, ami kihúzhatna a gödörből, arra már nem marad erő.

Amikor napról napra minden reggel felmerül a kérdés, hogy mi értelme ennek az egésznek? Miért nem vagyok inkább alkalmazott, biztos fizetéssel, tizedennyi problémával?

Ebben az állapotban még azok is vágyakoznak az alkalmazotti életre, akik korábban abból menekültek. Dacára annak, hogy folyamatosan azt lehet hallani, hogy leépítés, létszámcsökkentés, elbocsátás." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr401571561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása