Kérdések és válaszok a webhelylinkekkel kapcsolatban
2009. december 01. írta: vecseilaszlo

Kérdések és válaszok a webhelylinkekkel kapcsolatban

A napokban jelentettük be a webhelylinkek indulását az AdWordsben és már érkeznek hozzánk az ezzel kapcsolatos kérdések (köszönjük!). Az alábbiakban egy csokorba gyűjtöttük ezeket a kérdéseket a válaszokkal együtt.

Forrás: Goolge Inside AdWords Magyarország - Lényeg az eredmény
Szerző: Stekkelpak Zoltán


"Hogyan lehet beállítani a webhelylinkeket?
A webhelylinkek megjelenítését kampány szinten lehet engedélyezni, a Kampány beállítások oldalon. Az engedélyezés azonban még nem jelenti azt, hogy a webhelylinkek minden esetben megjelennek a hirdetésnél.

Minden AdWords-fiókban elérhető ez a beállítás?
Elméletileg minden fiók számára elérhető az új funkció, de a webhelylinkek csak egy meghatározott minőség felett állnak rendelkezésre. Ha a fiókban nincs olyan hirdetés, amely ennek eleget tesz, akkor a beállítási mód sem jelenik meg a Kampány beállítások oldalon.

Milyen keresésekre jelenhet meg webhelylinkekkel kiegészített hirdetés?
A hirdetések webhelylinkjei alapvetően olyan esetekben jelennek meg, amikor egy hirdetés szolgáltatja a "legjobb választ" egy keresési lekérdezésre. A leggyakrabban ez egyedi márkakifejezéseket jelent.

Milyen hirdetéseknél jelennek meg a webhelylinkek?
A webhelylinkek túlnyomórészt kiemelt első pozícióban, jó minőségi mutatóval rendelkező hirdetéseknél jelennek meg, de ezek mellett sem minden esetben.

Hogyan dönti el a rendszer, hogy mely linkeket jeleníti meg?" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr751565653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása