A legmegbízhatóbb weboldalak hivatala
2009. november 23. írta: vecseilaszlo

A legmegbízhatóbb weboldalak hivatala

A hazai internetes közösség helyett egy újabb szervezet tenne rendet a hazai webshopok világában. Szubjektív a minősítők minősítéséről.

Forrás:
PCWORLD.üzlet
Szerző: Turcsán Tamás


"Három hónapja indult el a Fair Business nevű minősítő rendszer a megbízható elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokért. A szervezet, illetve a weboldal létrejöttét a Miniszterelnöki hivatal támogatta, a működésében pedig részt vesz a legtöbb már ismert internetes szervezet, a Matisz, az IVSZ, a Fogyasztó Védelmi Hatóság és még sokan mások.

A honlap három hónapos működése ellenére már díjat is kapott a Matisz rendezvényén az eFesztiválon. Nem vitatom, hogy régóta szükség volt egy szervezetre, amely segítséget nyújt a felhasználóknak eligazodni a webáruház rengetegben, de valahogy ez az egész olyan magyarosra sikerült megint.

Egy mai sajtóközlemény miatt ellátogattam a Fair Business oldalára, kíváncsi voltam kik és milyen módon használhatják a szervezet által kiadott tanúsítványt és logót. Az eredmény engem is meglepett. Az elvek szépek, használható weboldal, biztonságos működés, 2 évig érvényes tanúsítvány, auditorok, elnökség nagy nevekkel, minősítő szervezet megfelelő kompetenciával. Szóval minden, ami fontos egy hivatalhoz, ami majd megmondja nekünk azt, hogy melyik webáruház szép és jó.

Ez érthető, de hogy az oldalon semmilyen jelét nem látni annak, hogy" ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr151537428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása