A nekik szóló reklámot sem szeretik az amerikaiak
2009. október 27. írta: vecseilaszlo

A nekik szóló reklámot sem szeretik az amerikaiak

Idegenkednek az amerikai felnőttek a célzott reklámoktól. Egy felmérés szerint látatlanban az internetezők kétharmada ellenzi a személyre szabott reklámokat - adta hírül az eMarketer.

Forrás: [origo] techbázis

"Megdőlni látszik a marketingesek és tartalomszolgáltatók álma. Az Anneberg Kommunikációs Iskola, a UCLA Berkley Jogi Kara és az Anneberg Public Policy Center által ezer amerikai felnőtt megkérdezésével elvégzett vizsgálat szerint az online újságolvasók nem szeretik a személyre szabott reklámot. Más, korábbi vizsgálatok azt mutatták ki, hogy az érdekes, a felhasználó ízlésével és érdeklődésével egyező reklámokat szívesen fogadják a netezők.

Az előzetes várakozásokkal szemben az amerikai felnőttek 66 százaléka nem szeretné, ha az érdeklődésének megfelelő reklámokat mutatnának neki." ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címe

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr781461546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása