Eszközök profi weboldal tervezéshez
2009. szeptember 29. írta: vecseilaszlo

Eszközök profi weboldal tervezéshez

Sokszor a weblapok tervezésénél már eldől, hogy a weblap elkészítése, ha nem is lesz teljesen lehetetlen, de fájdalmas folyamat lesz. A tervezéshez nem csak a megfelelő emberek kellenek, hanem jó eszközöket is kell választnanunk. Igaz, általában a megfelelő emberek tudják, hogy melyek a megfelelő eszközök.

Forrás:
Ergománia - Használható honlapot mindenkinek!
Szerző: Rung András


"Egy weblap megtervezését nem célszerű valamilyen bonyolult programmal kezdeni (pl. Adobe Photoshop vagy Illustrator), hanem célszerű a főbb szerkezeti elemeket és ezek elhelyezkedését rögzíteni egyszerű módon. Nem szégyen, ha először bizony a füzetbe vagy az A4-es lapokra rajzolgatunk. Kifejezetten hasznos lehet, ha minden technikai lehetőségtől elvonatkoztatva a szerkezetre koncentrálunk.

Ha azonban vázlatosan lerajzolgattuk, hogy mire van szükségünk nem célszerű továbbra se nekiugrani egy grafikai programnak. Kiváló programok vannak, amelyekkel tovább finomíthatjuk oldalaink szerkezetét anélkül, hogy komolyan kidolgozott koncepció nélkül elmerülnénk a design részleteiben.

Az ilyen szerkezeti vázlat (mockup) megrajzolásához számos eszközt használhatunk, amelyeknél nagy előny, hogy beépített eszközkészletük lehetővé teszi tipikusan a webre szánt elemek gyors előhívását és azok átformálást." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr441412787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása