A vártnál kisebbet zuhant az eBay
2009. augusztus 14. írta: vecseilaszlo

A vártnál kisebbet zuhant az eBay

Csökkent ugyan az eBay - a világ vezető internetes aukciós házának - negyedéves nyeresége és eladása tavalyhoz képest, de a vártnál kevésbé. A cég ezen kívül a szakértői várakozásoknál kedvezőbb folyó negyedévi bevétel-előrejelzést tett közzé.

Forrás: Gazdasági Rádió

"Ezek hatására a cég árfolyama több mint 4 százalékkal nőtt a tőzsdeidőn túli kereskedésben New Yorkban. A szerdai kereskedés leállítása után jelentette az eBay, hogy a második negyedévi adózott eredménye 327,3 millió dollár, részvényenként 25 cent lett az április-június közötti időszakban. Egy éve a profit 460 millió dollár, 35 cent volt.

Az eBay egyszeri tételek nélküli részvényarányos eredménye 37 cent volt, egy centtel jobb a vártnál. A vállalat bevétele 5 százalékkal csökkent éves szinten, 2,20 milliárd dollárról 2,10 milliárd dollárra. Az eBay a folyó, harmadik negyedévre" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr271300771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása