Kiadványszerkesztés ingyenes programokkal
2009. április 22. írta: vecseilaszlo

Kiadványszerkesztés ingyenes programokkal

Bár az ingyenes kiadványszerkesztők talán elmaradnak tudásban az Adobe InDesigntól vagy a Quarktól, így is nagyszerűen használhatók, és nemcsak otthonra, hanem akár kisebb cégeknek is, saját reklámanyagok, magazinok vagy éppen hírlevelek készítéséhez.

PagePlus 9 SE és a Scribus.

Forrás: Techline.hu

"Mielőtt rátérnénk az ingyenes megoldásokra, mindenképpen említést kell tennünk az egyik freeware alkalmazás „alapjáról". A PagePlus X2 valójában tökéletesen megállja a helyét a DTP világban, ráadásul az ára töredéke a bevezetőben említett két népszerű, professzionális alkalmazásénak. Könnyen készíthetünk vele naptárakat, HTML alapú e-maileket, PDF slideshow-kat, magazinokat, brosúrákat, könyveket vagy éppen képeslapokat, egyszóval mindent. Megkönnyíti a munkát a benne lévő rengeteg, különféle sablon, így kezdőknek, a DTP-vel ismerkedőknek valóban kitűnő választás a PagePlus X2. Olcsó, de jó!" ... >>


Kapcsolódó cikk:
Teljes verziós grafikai és webszerkesztő szoftverek letöltése, ingyen
Forrás: Techline.hu

Professzionális kiadványszerkesztők (könyvszerkesztők):

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr471069547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása