Elözönlötték az eBayt a Wii-s játékok
2009. február 09. írta: vecseilaszlo

Elözönlötték az eBayt a Wii-s játékok

Néhány elektronikai és ruházati cikk mellett a Nintendo Wii konzoljára készült játékok bizonyultak a legkevésbé hasznos ajándéknak, legalábbis karácsony után ezek jelentek meg legnagyobb tömegben az eBay-en.

Forrás: Index

"A Nintendo Wii konzolja egy-két éve még a legmenőbb karácsonyi ajándékok egyikének számított, de a Wii-re készült játékok mostanra a leggyorsabban megunt ajándékok lettek – írja [1] a Sydney Morning Herald. A lapnak Sian Gipslis, az eBay szóvivője nyilatkozott, aki elmondta, hogy karácsony után milyen termékek jelentek meg legnagyobb számban a népszerű online aukciós oldalon.

Gipslis szerint karácsony óta majdnem egymillió új tétel jelent meg az oldalon, és a zoknik, pizsamák és más unalmas ruhaneműk csak a negyedik leghaszontalabb ajándéknak bizonyultak. Legnagyobb tömegben ugyanis Wii-s játékokat, mp3-lejátszókat és videokamerákat hirdettek meg a felhasználók az eBay-en." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr2927553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása