A britek előtt fekete folt a keresőalgoritmusok működése
2009. január 09. írta: vecseilaszlo

A britek előtt fekete folt a keresőalgoritmusok működése

Egy decemberben közzétett tanulmány arról árulkodik, hogy a Nagy-Britanniában élő internetezők nagy részének fogalma sincs arról, hogy a Google és más webkeresők milyen szempontok alapján végzik a rangsorolást.

Forrás: Honliner - minden ami online marketing

"A FastHost Internet több mint 1600 internetezőt kérdezett meg, hogy fényt derítsen azok SEO-ismereteire, ám a kapott eredmények tükrében kijelenthetjük, hogy a legtöbb felhasználó nem hogy hallott volna keresőoptimalizálásról, hanem vannak olyanok is, akik úgy gondolják, hogy a találatok véletlenszerűek. A megkérdezettek 24%-a például úgy véli, hogy az eredménylista nem befolyásolható, a válaszadók 22%-a viszont azt hiszi, hogy az első helyeken lévő weboldaltulajdonosok komoly havi díjat fizetnek a keresők üzemeltetőinek azért, hogy jó helyezést érjenek el." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr35863665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása