A Google-on is látszik a válság - interjú a cég magyar képviselőjével
2008. december 22. írta: vecseilaszlo

A Google-on is látszik a válság - interjú a cég magyar képviselőjével

Meglátszik a válság a kereséseken is, mindenki az akcióst kutatja. Jó hír viszont, hogy hamarosan lesz magyar Google-mobil. Interjú Peresztegi Zoltánnal, a keresőcég magyarországi emberével.

Forrás: Figyelőnet
Szerző:
B.Z.- D.P.


"Két hónapja lehet kapni külföldön a Google-mobilt, mikor lehet nekünk is?

A Google-phone nem egy konkrét termék. Ez egy platform, amit a gyártóknak kell a telefonjaikra alkalmazniuk. A megjelenésnek tehát a Google részéről már most sincsenek akadályai. Nagyon sok gyártó készül arra, hogy megjelenjen ilyen telefonnal, a SonyEricsson például gőzerővel fejleszti az ilyen készülékét. A leginkább mégis az valószínű, hogy nálunk is a HTC G1-et lehet majd először kapni. Egyébként úgy tudom, a Magyar Telekom bejelentette, hogy a jövő év első negyedévében boltokban lehet.

Egyre több cég csatlakozik ahhoz a szövetséghez (Open Handset Alliance), amin keresztül a Google-mobilt is fejlesztették, miért?

Egyre többen ismerik fel, hogy nem érdemes saját operációs rendszert fejleszteni, ha van egy nyílt forráskódú, amihez hozzátehetik saját fejlesztéseiket, és az jól működik. Másfelöl a Google részéről is megvolt az igény, hogy megreformálja a több mint tizenöt éve létező, egyébként az internet nélküli mobilozást jól kezelő menü és gombrendszert. A jelenlegi rendszerek közül" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr23834028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása