Fejlődik a hazai elektronikus kereskedelmi kultúra
2008. december 18. írta: vecseilaszlo

Fejlődik a hazai elektronikus kereskedelmi kultúra

A karácsonyi bevásárlás gyakran lehet nyűg: sok idő, sorbanállás, drágának tűnő üzletek, kifogyott készlet vagy gyenge választék. Hazánk ugyan nem jár élen az elektronikus kereskedelemben, de már többen keresnek karácsonyi ajándékot interneten, mint akik a jeges utcákon, sőt egyre többen a közösségi tereket és funkciókat is szem előtt tartva döntenek, mi kerüljön a csomagolópapír alá.

Forrás: HWSW
Szerző:
Dojcsák Dániel

"A D-Link megbízásából a Millward Brown által készített kutatás alaposabb vizsgálatából jól látszik, hogy most is az alacsonyabb ár, illetve a karácsonyi forgatag elkerülése miatt választják az internetes áruházakat a vásárlók. Közben a választék is bővül: a klasszikus webes üzletek (könyv-, zene-, műszakicikk áruház) mellett egyre több tematikus webshop jelenik meg, több kifejezetten a személyes ajándékozáshoz praktikus termékekkel. A fizetési módok terén viszont még van hová fejlődni, ugyanis 81 százalék vásárol utánvéttel, de a nőknél még rosszabb, 87 százalék az arány." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr71829626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fashionistas 2008.12.18. 15:49:12

Hát igen. Végül mennyivel jobb egy karosszékből válogatni mint a jeges utcákat róni vagy a tömött plázákban dulakodni.

vecseilaszlo · http://vecseilaszlo.blog.hu/ 2008.12.18. 16:03:16

Teljesen jogos, csak legyen normális webáruház, normális kínálattal, normális szolgáltatásokkal és egyáltalán nem utolsó sorban könnyen használható felülettel valamint jó és részletes termékleírásokkal. Csak azért, mert ez így együtt ma még idehaza elég kuriózum - szerintem. (Van külföldön ez az ízé, hogy júzer ekszperiensz, vagy mi a szösz :-))
süti beállítások módosítása