Elfogyott az Amazon e-olvasója
2008. december 17. írta: vecseilaszlo

Elfogyott az Amazon e-olvasója

A cég alaposan rácáfolt a kétkedőkre, a napokban ugyanis jelezték, hogy a Kindle teljesen elfogyott, a készülékhez pedig egészen februárig nem lehet majd hozzájutni - valószínűleg új változattal készülnek a tavaszra.

Forrás: sg.hu - informatika & tudomány
Szerző:
Gyurkity Péter


"A Kindle eltűnéséről a Wall Street Journal számolt be, mégpedig az Amazontól érkező hírek alapján. A cég ugyanis a napokban jelezte, hogy végleg kifogytak a készletekből, ennek eredményeként pedig a népszerű e-olvasót többé már nem lehet kapni a boltokban. Jövő februárig nem is tervezik újabb sorozatok leszállítását, ami egyesek szerint az új változat érkezését valószínűsíti.

Sokan ezzel magyarázzák az Amazon döntését, minden más verzió ugyanis nem sok értelmet hordoz magában. Könnyen lehet, hogy valóban az új készülék elkészültére várnak," ... >>



Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr23826304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása