Veszélyes is lehet a karácsonyi online vásárlás
2008. december 05. írta: vecseilaszlo

Veszélyes is lehet a karácsonyi online vásárlás

Mivel hazánkban is egyre több az interneten keresztül zajló vásárlás, az idén már az online karácsonyi ajándékbeszerzés is rejthet veszélyeket. A Panda Security néhány tippel szolgál az ünnepi készülődéshez. Az adathalászat, az azonosságlopás és a hasonló online trükkök elszaporodása miatt az online vásárlás veszélyes tevékenységgé válhat. A Panda Security figyelmeztetése szerint érdemes ezt észben tartani a karácsonyi „roham” esetén is.

Forrás: infovilág - a hiteles hírportál
Szerkesztő: Kulcsár László


"Az internet manapság a kényelmet is szolgálja. Akár két kattintással megrendelhető mindaz, amiért még nem is olyan rég sorban álltak a reménybeli vevők, vagy napokig járták a boltokat. Az egyszerűség azonban veszélyes is lehet: az internetezők többsége csak annyit lát a folyamatból, hogy kattint, aztán a postás hozza az ajándékot. A háttérben azonban jóval több lapul.

Néhány alapvető jótanács megfogadásával a veszélyek kiküszöbölhetők:" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr29803804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása