Nem kattintanak a gazdagok
2008. november 24. írta: vecseilaszlo

Nem kattintanak a gazdagok

Érdekes megállapításra jutott az egyik amerikai közvéleménykutató, a cég adatai szerint a tehetősebb internetezők sokkal kevesebbszer kattintanak az online reklámokra, mint kispénzű társaik.

Forrás:
Honliner - minden ami online marketing

"Az iPerceptions munkatársai közel 15 ezer amerikai internetezőt kérdezett meg arról, hogyan viszonyulnak a webes hirdetésekhez. Igencsak meglepő következtetésre jutottak azonban a piackutatók, ugyanis azt tapasztalták, minél nagyobb a jövedelme valakinek, annál kevesebb az esélye annak, hogy ráklikkel a weboldalakon villódzó reklámokra. A konverzió tekintetében lényeges adatok ezek; a klikkelők 40%-ának éves jövedelme" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr55782717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása