Betiltották az eBay-en az elefántcsont-kereskedelmet
2008. november 06. írta: vecseilaszlo

Betiltották az eBay-en az elefántcsont-kereskedelmet

Az eBay, a legnagyobb internetes aukciós társaság környezetvédők nyomására bejelentette, hogy betiltja a szolgáltatásán keresztül történő elefántcsont-kereskedelmet.

Forrás: Prim Online
Szerző:
Milkovits Gábor

"A döntésre azt követően került sor, hogy a Nemzetközi Állatjóléti Alap („IFAW”) egy olyan jelentés készítéséről számolt be, amely élesen elítéli az eBay-nek a kérdésben eddig folytatott gyakorlatát. A szervezet szerint több mint 4000 elefántcsont-termék van bejegyezve az aukciós oldalon, egy alkalommal pedig egy felhasználó több mint 21 ezer dollárért vásárolt meg egy pár elefántagyarat a portálon keresztül. Az eBay most kiadott közleménye értelmében a csekély mennyiségű elefántcsontot tartalmazó antik dísztárgyakat, például elefántcsont-billentyűs zongorákat vagy berakásos bútorokat továbbra is lehet majd adni-venni az oldalon, ugyanakkor az olyan tárgyak, mint" ... >>
 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr14754006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása